PRODUKTER OG TJENESTER

Produkter og tjenester

Vi utfører en rekke tjenester innen varme og service

Varmepumper

Vi tilbyr moderne varmepumpeløsninger til alle behov. Vi kan levere både aircondition, luft-luft, luft-vann, væske-vann og avtrekksvarmepumper, alt etter ditt behov.

 

Har du en gammel oljefyr og vil konvertere den til en mer moderne varmepumpeløsning? Kontakt oss for en befaring og tilbud.

 

Les mer om varmepumper på Klima Ekspertene sin hjemmeside.

Oljefyring

Det har blitt forbudt med fossil oljefyring i hus, men flere har gått over til bio-olje. Vi tilbyr service og vedlikehold på ditt oljefyringsanlegg. Vi utfører også fjerning eller konvertering av ditt oljefyringsanlegg (da til luft-vann eller væske-vann pumpe). Alternativt kan vi montere en ny luft-luft pumpe.

Parafin

Har du fortsatt en  parafinovn eller parafinkamin på din hytte eller fritidsbolig? Vi tilbyr service, vedlikehold og opptenning av din parafinkamin. Vi utfører også fjerning av parafinkamin, og kan levere luft-luft varmepumpe som erstatning. Kontakt oss for en befaring og et uforpliktende tilbud.

Serviceavtale

På samme måte som vi har service på bilen årlig så bør også ditt varmeanlegg ha service for å opprettholde den gode varmen og kvaliteten på anlegget. Vi anbefaler en årlig service av ditt varmeanlegg. Kontakt oss for å sette opp en serviceavtale.

Har du behov for våre tjenester?

Vi kan komme på befaring og gi et pristilbud!