Om oss

En ung bedrift med lang erfaring.

VARMESERVICE AS

Reidar Moi startet Moi Varmeservice AS i 2013, etter å ha arbeidet for Staga AS fra 2005 til 2008, og i YIT AS (som nå heter Caverion AS) fra 2008-2013. YIT kjøpte Staga i 2008, og 2 ansatte fulgte med over.

I Staga og YIT drev Moi kun med service og vedlikehold på oljebrennere (sentralvarme med radiatorer), stort sett i bolighus, men også for noen bedrifter.

Fra 2014 begynte vi med varmepumper. Dette ble en naturlig videreutvikling for for å satse mer på fremtidens oppvarmingsløsninger. I tillegg faser stadig flere ut oljefyringsanlegget eller parafinkaminen, og da er det fint å kunne tilby et alternativ. Oljekjel – og brenner kan nemlig erstattes av en luft-vann eller væske-vann varmepumpe, og dermed kan radiatorer og eventuelle gulvvarmesløyfer beholdes.

I 2017 byttet vi navn til Varmeservice AS, og fikk ny grafisk profil og nettside i prosessen. Vi er i dag forhandlere av Toshiba og NIBE varmepumper, men kan også levere andre merker. Vi driver fortsatt med service og vedlikehold av oljefyringsanlegg og parafinkaminer, og med vår erfaring med utskifting av denne type anlegg, er vi et trygt valg for deg som vil ha en moderne, robust og trygg oppvarmingsløsning til ditt hjem eller din bedrift.

Vi er medlem av Klimaekspertene, og selvsagt sertifisert etter F-Gass forordningen og også godkjent fyringstekniker etter EO-ordningen.

Områder vi opererer innenfor

Våre ansatte er vant og trives med krevende oppgaver innen oljefyring og parafinkamin. Vi har fokus på nye miljøvennlig og energisparende løsninger for ditt hjem eller hytte med konvertering av oljefyr til å bruke bioolje og skifter ut til luft-vann varmepumpe eller væske-vann varmepumpe.

  • Selg og montering av varmepumpe
  • Service og vedlikehold av varmepumpe
  • Konvertering fra oljefyr til bioolje
  • Service og vedlikehold av parafinkamin og oljefyr

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi kan komme på befaring og gi et pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle