VARMEPUMPE

Vi tilbyr moderne varmepumpeløsninger til alle behov.

Varmepumpe i stue

Varmepumper

Er du opptatt av inneklimaet hjemme og strømforbruket deres? En varmepumpe i hjemmet er energibesparende og gir en behagelig regulering av temperaturen i hele huset, under alle årstider.

Vi tilbyr moderne varmepumpeløsninger til alle behov. Vi kan levere både aircondition, luft-luft, luft-vann, væske-vann og avtrekksvarmepumper, alt etter ditt behov.

Les mer om varmepumper på Klima Ekspertene sin hjemmeside.

LUFT-TIL-LUFT

En luft-til-luft-varmepumpe henter den kalde luften utenfra og leverer varm luft innendørs. Luft-til-luft-varmepumpe er den vanligste varmepumpen i Norge. Luft-til-luft-varmepumper kan senke oppvarmingskostnadene deres opptil 40%.

Disse modellene kommer i forskjellige størrelser, men de tar ikke opp stor plass og er enkle å installere i hjemmet.

En slik varmepumpe er godt egnet for eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus.

LUFT-TIL-VANN

En luft-til-vann-varmepumpe henter varmeenergi fra luften utendørs, til å varme opp tappevann og rom innendørs. Om varmepumpen er riktig dimensjonert vil den dekke hele boligens energibehov.

En slik varmepumpe vil gi et lavere energibruk enn ved bruk av vanlig strøm. En luft-til-vann-varmepumpe vil gi et mye bedre inneklima, i tillegg til at det kutter kostnadene opptil 80%.

AVTREKKSVARMEPUMPER

Ved å investere i en avtrekksvarmepumpe, gjenbruker du energien til varmluften i huset, før luften slippes ut gjennom ventilasjonssystemet. Å installere en avtrekksvarmepumpe er en enkel og lønnsom løsning for både varmtvann og oppvarming, som dekker energibehovet i godt isolerte småhus og leiligheter.

En avtrekksvarmepumpe resirkulerer den gamle, brukte luften til ny energi. Ny luft utenifra dras inn gjennom ventiler i ytterveggene og sørger for at alle husets rom blir ventilerte.

VÆSKE/VANN

Væske/vann-varmepumper henter varme fra jord, sjø og berg. En slange fylt med væske føres ned i enten et borehull i berggrunnen, eller senkes ned på sjøbunnen eller graves ned under jordoverflaten.

Disse varmepumpene har høyest energieffektivitet og lengst levetid av alle typer varmepumper som er tilgjengelig på markedet.

Varmepumper fra Nibe

NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, samt at de er blant de ledende produsenter av varmepumper i Europa. NIBE leverer varmepumper for vannbåren varme, som bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper og luft-vann-varmepumper.

Logoen til Toshiba for varmepumpe

VARMEPUMPER FRA TOSHIBA

Toshiba tilbyr varmepumper for deg som både vil spare strømforbruket og få et behagelig inneklima. En varmepumpe fra Toshiba senker oppvarmingskostnadene dine med opptil 40%. I Norge er det et utfordrende klima, med vær som veksles fort og temperaturer som svinger høyt og lavt. Luft-til-luft-varmepumper fra Toshiba er tilpasset det lokale klimaet.

Logoen til Panasonic for varmepumpe

VARMEPUMPER FRA PANASONIC

Panasonic er en kvalitetsprodusent i Japan som har levert elektroniske produkter i over 100 år! Varmepumper fra Panasonic er Norges mest solgte varmepumper gjennom tidene. Fra Panasonic får du både luft-til-luft-varmepumper og luft-til-vann-varmepumper.

Logoen til Mitsubishi for varmepumpe

VARMEPUMPER FRA MITSUBISHI

Mitsubishi varmepumper er en av de beste investeringene man kan gjøre for å redusere oppvarmingskostnader i hjemmet. Varmepumpene gir et merkbart behagelig og sunt innemiljø. Fra Mitsubishi, som leverer verdensledende klimaanlegg, får du luft-til-luft-varmepumper og luft-til-vann-varmepumper til ditt hjem.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi kan komme på befaring og gi et pristilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle